Facebook Twitter Google plus LinkedIn

Koop de juiste filter voor uw toestel

Om de goede werking te kunnen garanderen van Uw BRINK-toestel is het heel belangrijk om de juiste filter(s) kiezen. Zowel afmetingen als kwaliteit zijn doorslaggevend voor de levensduur van Uw toestel en de gezondheid van uw binnenlucht

Gratis levering vanaf 70€

Over Filterdepot

"Filterdepot is een Belgisch en Familiale winkel van Filters voor Brink Ventilatie en Luchtverwarmingstoestellen. Als Klein bedrijfje hechten wij vooral belangrijk aan onze klanten. Aarzel daarom zeker niet ons te contacterel als u vragen heeft over onze producten en/of service. Enkel samen met tevreden klanten kunnen wij de toekomst tegemoet."

Filterdepot is een afdeling van Thermad, leverancier van energiezuinige luchttechnieken: Ventilatie, verwarming, koeling, filters en andere luchtbehandelingstechnieken voor uw woning of onderneming.

In ons bedrijfje hebben wij ook een sterke studiedienst die met u mee denkt en ontwerpt naar de jullie behoeften en installatieconcepten. Het doel is binnen het vooropgestelde budget een efficiënte, comfortabele en vooral gezonde klimaat te bekomen.

Bouwheren begeleiden wij in hun keuze en brengen hen in contact met onze goed opgeleide installateurs en dealers.